Over mij

Hoi! Wat leuk dat je hier bent om wat meer over mij te weten te komen.

 

Ik weet voor een ander altijd heel goed hoe ze zichzelf moeten profileren. De teksten vliegen er dan zo uit. Maar wat schrijf ik nou over mezelf? Dat blijkt toch ineens wat lastiger.

 

Ik wil niet een zakelijk verhaal of een verhaal waarin ik enorm ga lopen opscheppen. Dan kan ik net zo goed mijn cv online zetten. Nee het mag iets persoonlijker.

 

Dus na 10.000 artikelen lezen over hoe ik deze pagina moet schrijven ( zeer tijdrovend), heb ik maar besloten om gewoon te vertellen wie ik ben , waarom ik doe wat ik doe en waarmee ik jou hopelijk op weg kan helpen.

 

Ik ben dus Kirsten. 42 jaar en moeder van een prachtige zoon. Ik ben getrouwd en woon in Leeuwarden.

Ik vind het heerlijk om met mijn zoon snapchat filmpjes te maken en als we op vakantie gaan dan zoeken we vaak de rust op in Denemarken. Heerlijk uitwaaien aan het strand, een lekker biertje en vooral genieten van lekker eten en elkaar.

 

Verder ben ik graag creatief bezig. Niet alleen mooie websites maken maar ook af en toe lekker schilderen of hout branden. Pyrografie bedoel ik dan... ik steek geen willekeurig hout in de brand ofzo;) 

 

Mijn missie is, om er voor te zorgen dat mensen een goede balans krijgen tussen werk en privé. Ik neem jouw werk uit handen waardoor jij meer tijd hebt voor andere zaken. 

Want zeg nou zelf, hoe fijn is het als jij tijd kunt vrijmaken voor je kinderen, een drankje kan doen met vrienden. Lekker naar je yogales kunt gaan of je volledig richten op de hoofdzaken van je bedrijf.

 

Werk is een groot deel van jouw leven en laten we wel zijn, je moet er geld mee verdienen maar het moet je vooral gelukkig maken.

 

Ik heb lang gewerkt voor verschillende werkgevers. Ik merkte op dat bedrijven heel vaak niet efficiënt werkten. Niet de juiste mensen op de juiste plek, geen verbinding tussen medewerkers en managers en dat heb ik altijd vreselijk zonde en onnodig gevonden.

In mijn rol als management assistent kon ik goed de verbinding leggen tussen de medewerkers en het management team.

Hierdoor werd er veel beter geluisterd naar wat er op de werkvloer gebeurde. En met blije medewerkers heb je automatisch minder ziekteverzuim en gemotiveerde mensen aan de slag.

Daar werd ik blij van en het bedrijf natuurlijk ook.

 

Nu, na een aantal jaren ervaring, ben ik met SMC Friesland begonnen. Waarom? Omdat ik dit echt leuk vind om te doen. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het maken van websites, en social media content.

En ik kan mijn kennis en ervaring kwijt in managementondersteuning. Prachtige combinatie voor mij. 

 

Ik heb een dienstbare instelling en luister altijd goed. Ik werk 100% vanuit mijn intuïtie en daardoor lees ik mensen snel en accuraat. Een ondersteunende rol voor het management is dan ook wat ik heel leuk en vooral nuttig vind om te doen.

 

Dus wie weet kan ik jou op weg helpen.

 

Wil je meer weten? Je mag me altijd even bellen of mailen.

Ik hoop dat jij van jouw bedrijf een enorm succes gaat maken. En als het je even te veel word…

Dan weet je me te vinden.

 

Liefs Kirsten

 

Wil jij ook wat tips om jouw instagram account te laten opvallen?

Lees dan mijn blog