Pakketten en tarieven

Website:

Een website hoort uit te stralen wat bij jou en jouw bedrijf past. Daarom is het fijn om zelf in de hand te hebben hoe het design er uit komt te zien. Je wilt graag meer klanten trekken, beter gevonden worden op het internet en vooral ook een website die zonder te veel moeite zelf bijgehouden kan worden.

Mijn websites zijn zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt niet te doen met HTML-codes, maar mocht je dat wel willen is dat natuurlijk ook een optie. Het onderhoud van jouw website kun je zelf doen. Maar als je het liever uit handen geeft, dan doe ik dit natuurlijk graag voor jou.

 

Ik bied verschillende pakketten aan voor het maken van websites. Het Royaal pakket bevat onder andere de opzet van een website én het opzetten, dan wel aanpassen van de social media. Kies hieronder het pakket wat het beste bij jou past. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

 

Social Media:

Social media bedrijfsmatig inzetten is bedoeld om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij jouw potentiële klant.

Met regelmaat een post plaatsen of een story aanmaken zorgt ervoor dat jouw klanten vertrouwen en een positief beeld krijgen bij wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Het blijkt voor veel bedrijven echter best lastig om het social media gedeelte met grote regelmaat bij te houden. Dat is jammer want de continuïteit zorgt ervoor dat jouw bedrijf zichtbaarder wordt. Je mist hierdoor dus potentiële klanten.

 

Ook hier zijn verschillende pakketten voor. Het ene bedrijf is het andere niet en dus is er voor elk bedrijf een pakket naar wens. Kies hieronder het pakket wat het beste aansluit bij jouw bedrijf.

 

Maatwerk:

Ik verricht maatwerk voor iedereen. Je kunt kiezen voor een pakket wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Heb je toch liever een persoonlijkere aanpak, dan is mijn uurtarief in alle gevallen €50,00 

Mocht je een pakket hebben gekozen en toch daar nog iets extra's aan toe willen voegen, dan kan dit natuurlijk altijd. 

Ook dan is het uurtarief voor meerwerk in alle gevallen €50,00 

 

 

Website pakketten

Basis pakket

€ 300,00

Basis pakket

€ 300,00

Met het basispakket zetten wij een basic website met basis content op de hompage voor jou op. De inhoud kun je zelf nog aanvullen. Ideaal voor startende ondernemers. Alles gaat in overleg en je betaalt per factuur achteraf.

Premium pakket

€ 550,00

Premium pakket

€ 550,00

Met het premium pakket krijg je uitgebreide ondersteuning bij het opzetten van jouw website en social media. Ook de content voor de homepage schrijven wij voor jou. Ideaal voor kleine bedrijven, zzp-ers en startende ondernemers. Alles gaat in overleg en je betaalt per factuur achteraf.

Royaal pakket

€ 850,00

Royaal pakket

€ 850,00

Met het Royaal pakket krijg je de opzet van een website én het opzetten / vernieuwen van jouw social media. De content voor jouw website en social media schrijven wij ook in overleg. Dit pakket is ideaal voor kleine bedrijven, zzp-ers en startende ondernemers. Alles gaat in overleg en je betaalt per factuur achteraf.

Social media pakketten

Social basis pakket

€ 125,00

Social basis pakket

€ 125,00

In het social basispakket krijg je lichte ondersteuning bij jouw social media. Post in huisstijl en content zitten hier bij inbegrepen. Dit pakket kost €125,00 exclusief BTW per maand en is maandelijks opzegbaar. Alles gaat in overleg en je betaalt per factuur achteraf.

Social extra pakket

€ 175,00

Social extra pakket

€ 175,00

In het social extra pakket krijg je ondersteuning bij jouw social media. Meerdere posts in huisstijl en content zitten hier bij inbegrepen. Dit pakket kost €175,00 exclusief BTW per maand en is maandelijks opzegbaar. Alles gaat in overleg en je betaalt per factuur achteraf.

Social plus pakket

€ 225,00

Social plus pakket

€ 225,00

In het social plus pakket krijg je ondersteuning bij jouw social media en webcare light. Meerdere posts in huisstijl en content zitten hier bij inbegrepen. Dit pakket kost €225,00 exclusief BTW per maand en is maandelijks opzegbaar. Alles gaat in overleg en je betaalt per factuur achteraf.